Κεμπάπ με τυρί Κρέμα

Σύνθεση
Κρέας βοείο Γαλλίας 45%, κρέας πρόβειο Ισπανίας 25%, τυρί κρέμα 20%, κρεμμύδι, φρυγανιά σίτου-σίκαλης, άμυλο, ρυθμιστές οξύτητας: οξικό νάτριο, ανθρακικό νάτριο, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ, πρωτεΐνη σόγιας, αλάτι, πιπέρι.

∆ιατίθεται
≈100 γρ / τμχ

Συσκευασία
Τεμάχια αναλόγως το βάρος | 5kg/κιβώτιο

Λεπτομέρειες
Συσκευασία σε πλαστική σακούλα και κάθε τεμάχιο τυλιγμένο ξεχωριστά με νάυλον, κατάλληλο για τρόφιμα και στη συνέχεια σε χαρτοκιβώτιο πιστοποιημένο για τρόφιμα.

Διατήρηση
Τα προϊόντα διατίθενται σε κατεψυγμένη μορφή. Mπορούν να συντηρηθούν στους -18oC όπου μπορούν να παραμείνουν για 12 μήνες.

Το προϊόν είναι ωμό και πρέπει να ψηθεί επαρκώς πριν καταναλωθεί.

KEMPAP_KREMA XARTINO_ANOIXTO_KEMPAPmeatka-product-icons

Κεμπάπ με Κασέρι

Σύνθεση
Κρέας βοείο Γαλλίας 45%, κρέας πρόβειο Ισπανίας 25%, τυρί κασέρι 20%, κρεμμύδι, φρυγανιά σίτου-σίκαλης, άμυλο, ρυθμιστές οξύτητας: οξικό νάτριο, ανθρακικό νάτριο, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ, πρωτεΐνη σόγιας, αλάτι, πιπέρι.

∆ιατίθεται
100 γρ. / τμχ.

Συσκευασία
Τεμάχια αναλόγως το βάρος | 5kg/κιβώτιο

Λεπτομέρειες
Συσκευασία σε πλαστική σακούλα και κάθε τεμάχιο τυλιγμένο ξεχωριστά με νάυλον, κατάλληλο για τρόφιμα και στη συνέχεια σε χαρτοκιβώτιο πιστοποιημένο για τρόφιμα.

Διατήρηση
Τα προϊόντα διατίθενται σε νωπή ή κατεψυγμένη μορφή. Tα νωπά μπορούν να συντηρηθούν στους 0-4 C για 5 ημέρες. Τα κατεψυγμένα στους -18 C όπου μπορούν να παραμείνουν για 12 μήνες.

Το προϊόν είναι ωμό και πρέπει να ψηθεί επαρκώς πριν καταναλωθεί.

KEMPAP_FETA XARTINO_ANOIXTO_KEMPAPmeatka-product-icons