Πιστοποιήσεις

Με Πρότυπο Fssc 22000

Στα πλαίσια της διαρκούς αναβάθμισης και βελτίωσης της ποιότητας των προϊόντων της και ως φυσική συνέπεια των παραπάνω, η εταιρία μας έχει πιστοποιήσει όλα τα πεδία παραγωγής προϊόντων της σύμφωνα με το πρότυπο FSSC 22000 (αρ. πιστοποιητικού 02911006, φορέας πιστοποίησης TUV Austria Hellas).
Το πρότυπο αυτό είναι ένα «αυστηρότερο» ISO 22000, με ιδιαίτερη έμφαση στην υλικοτεχνική υποδομή και την εφαρμογή συγκεκριμένων απαιτήσεων στην ορθή βιομηχανική πρακτική του κρέατος.

Ποιότητα – Υγιεινή

Για την ποιότητα και την διασφάλιση των προϊόντων της εταιρείας μας απέναντι στον καταναλωτή, έχουμε αυστηρούς ελέγχους από την στιγμή της παραλαβής έως τα στάδια της επεξεργασίας , της συσκευασίας και της διάθεσης.
Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων HACCP, καθώς και το σύστημα ιχνηλασιμότητας που εκτελείται από τους άριστα εκπαιδευμένους τεχνολόγους τροφίμων της εταιρείας μας σε όλα τα στάδια παραγωγής.
Η συνεχής ψύξη όλων των χώρων, όσο και τα συστήματα απολύμανσης και υγιεινής των μηχανημάτων παραγωγής που είναι εναρμονισμένα με τις τελευταίες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης , μας κάνουν να μπορούμε να διασφαλίζουμε την απόλυτη υγιεινή σε όλα τα στάδια της παραγωγικής μας διαδικασίας.

Έλεγχος
Αυστηρός έλεγχος και συνεχής ποιοτική διασφάλιση των προϊόντων

Ασφάλεια
Σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων HACCP, καθώς και το σύστημα ιχνηλασιμότητας

Απολύμανση
Συστήματα απολύμανσης και υγιεινής, εναρμονισμένα με τις τελευταίες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

meatka-pistopoiitiko

tuv

MEATKA A.E. Βιομηχανία Επεξεργασίας & τυποποιήσης κρεατοσκευασμάτων. Θερμοπυλών 20 & Διαγόρα, Θέση: ΠΟΥΣΙ-ΓΚΕΡΙ ΒΑΡΥΚΟ, ΣΠΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, Τηλ. Κέντρο: 210 66 34 848, E: info@meatka.gr