Μπιφτέκι Κοτόπουλο σε stick (για πίτα)
Σύνθεση
Κοτόπουλο νωπό εγχώριο 80%, φρυγανιά σίτου-σίκαλης, τροποποιημένο άμυλο, σταθεροποιητές: οξικό νάτριο, ανθρακικό νάτριο και κιτρικό νάτριο, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, πρωτεΐνη σόγιας, πιπεριά, μπέικον, αλάτι, πιπέρι.
∆ιατίθεται
100 γρ / τμχ
Συσκευασία
≈50 τμχ/κιβώτιο | 5kg/κιβώτιο
Λεπτομέρειες
Συσκευασία σε πλαστική σακούλα, σε κάθε σειρά νάυλον κατάλληλο για τρόφιμα και στη συνέχεια σε χαρτοκιβώτιο πιστοποιημένο για τρόφιμα.
Διατήρηση
Τα προϊόντα διατίθενται σε νωπή ή κατεψυγμένη μορφή. Tα νωπά μπορούν να συντηρηθούν στους 0-4 C για 5 ημέρες. Τα κατεψυγμένα στους -18 C όπου μπορούν να παραμείνουν για 12 μήνες.
Το προϊόν είναι ωμό και πρέπει να ψηθεί επαρκώς πριν καταναλωθεί.
Μπιφτέκι Κοτόπουλο Hamburger
Σύνθεση
Κοτόπουλο νωπό εγχώριο 80%, φρυγανιά σίτου-σίκαλης, τροποποιημένο άμυλο, σταθεροποιητές: οξικό νάτριο, ανθρακικό νάτριο και κιτρικό νάτριο, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, πρωτεΐνη σόγιας, πιπεριά, μπέικον, αλάτι, πιπέρι.
∆ιατίθεται
100 γρ/τμχ & 180 γρ/τμχ
Συσκευασία
Τεμάχια αναλόγως το βάρος | 5kg/κιβώτιο
Λεπτομέρειες
Συσκευασία σε πλαστική σακούλα, σε κάθε σειρά νάυλον κατάλληλο για τρόφιμα και στη συνέχεια σε χαρτοκιβώτιο πιστοποιημένο για τρόφιμα.
Διατήρηση
Τα προϊόντα διατίθενται σε νωπή ή κατεψυγμένη μορφή. Tα νωπά μπορούν να συντηρηθούν στους 0-4 C για 5 ημέρες. Τα κατεψυγμένα στους -18 C όπου μπορούν να παραμείνουν για 12 μήνες.
Το προϊόν είναι ωμό και πρέπει να ψηθεί επαρκώς πριν καταναλωθεί.
Μπιφτέκι Κοτόπουλο Μερίδας (Χειροποίητο)
Σύνθεση
Κοτόπουλο νωπό εγχώριο 80%, φρυγανιά σίτου-σίκαλης, τροποποιημένο άμυλο, σταθεροποιητές: οξικό νάτριο, ανθρακικό νάτριο και κιτρικό νάτριο, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, πρωτεΐνη σόγιας, πιπεριά, μπέικον, αλάτι, πιπέρι.
∆ιατίθεται
≈130 γρ / τμχ
Συσκευασία
≈38 τμχ/κιβώτιο | 5kg/κιβώτιο
Λεπτομέρειες
Συσκευασία σε πλαστική σακούλα, σε κάθε σειρά νάυλον κατάλληλο για τρόφιμα και στη συνέχεια σε χαρτοκιβώτιο πιστοποιημένο για τρόφιμα.
Διατήρηση
Τα προϊόντα διατίθενται σε νωπή ή κατεψυγμένη μορφή. Tα νωπά μπορούν να συντηρηθούν στους 0-4 C για 5 ημέρες. Τα κατεψυγμένα στους -18 C όπου μπορούν να παραμείνουν για 12 μήνες.
Το προϊόν είναι ωμό και πρέπει να ψηθεί επαρκώς πριν καταναλωθεί.